Voorwaarden


Testers gezocht voor Alpro Sojadrink Mild!

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie "Test Alpro Sojadrink Mild gratis of met €1,- korting", hierna te noemen: 'actie', die wordt georganiseerd door Alpro Nederland BV, Hoge Mosten 22, 4822 NH Breda, Nederland, met handelsregisternummer Breda 20120350 (hierna genoemd: "Alpro").

Artikel 1 Algemeen

  1. Uitsluitend in Nederland woonachtig personen zijn gerechtigd aan deze actie deel te nemen. Personeelsleden van Alpro en van de betrokken promotieagentschappen zijn uitgesloten van deelname. Ook hun gezinsleden (d.w.z. leden van éénzelfde gezin of personen die op hetzelfde adres samenwonen) kunnen niet deelnemen.
  2. Omschrijving van de actie:
    Op diverse platformen (Facebook en Google Display netwerk) en in diverse nieuwsbrieven (via affiliate marketing) zullen gedurende de actieperiode actiebanners geplaatst worden.

    Als de bezoeker van deze pagina op deze banner klikt, komt hij/zij terecht op de actiepagina.

    De volgende gegevens dient de deelnemer in te vullen: naam / familienaam / geboortedatum en e-mail adres. Na het invullen van deze gegevens wordt de deelnemer doorverwezen naar een pagina waar hij twee vragen moet beantwoorden.

    Na het beantwoorden van de vragen zal zich een van volgende situaties voordoen:
    1. De bezoeker ontvangt een "gefeliciteerd" mail met de melding dat hij het gehele aankoopbedrag vergoed krijgt, of
    2. De bezoeker ontvangt een "helaas" mail met de melding dat hij een refund van €1,- kan aanvragen via de opgegeven weblink.
    • Vervolgens dient de deelnemer Alpro Sojadrink Mild aan te kopen bij een supermarkt naar keuze. Belangrijk is dat de deelnemer de kassabon bewaart. De aankoop kan enkel gedaan worden in een Nederlandse supermarkt.
    • Deelnemer gaat naar de URL die in de bevestigingse-mail is toegestuurd na aanmelding.
    • De deelnemer vult op deze website zijn persoonsgegevens, kenmerken van de kassabon en het product in. Deze gegevens worden verwerkt door Kortingsisleuk.nl. Kortingisleuk.nl is gerechtigd de kassabon gedurende de actie op te vragen, weze het louter voor de correcte uitvoering van de actie.
    • Deelnemer ontvangt na controle van de opgegeven gegevens het gehele aankoopbedrag van het betreffende actieproduct of het kortingsbedrag van 1 EUR terug op het door zijn/haar doorgegeven rekeningnummer. Het betreft enkel Nederlandse betaalrekeningen. Kortingisleuk.nl streeft ernaar om binnen 4 dagen nadat het proces volledig is afgerond het kortingsbedrag op de rekening van de deelnemer te storten. Hier kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.
  3. Minimale leeftijd van deelname is 18 jaar.
  4. Indien het vermoeden bestaat dat de deelnemer misbruik maakt van de actie, kunnen Kortingisleuk.nl en/of Alpro de gegevens op een lijst plaatsen waardoor toekomstige deelname aan geld-terug acties van Kortingisleuk.nl en/of Alpro is uitgesloten.
  5. Deze actie is niet geldig in samenloop met alle andere acties van Alpro (inclusief deze actie).
  6. Het is niet mogelijk meer dan 1 (één) keer deel te nemen aan de actie.

Artikel 2 Gegevens en privacy

  1. Deelname aan de actie is slechts mogelijk door het aanvaarden van actievoorwaarden.
    Om mee te doen aan de actie dient de deelnemer persoonlijke gegevens te verstrekken (NAW-gegevens, e-mailadres en bankrekeningnummer).
  2. De deelnemer garandeert dat alle verstrekte gegevens correct, up-to-date en volledig zijn.
  3. Kortingisleuk.nl verwerkt de transactie op basis van de door de deelnemer ingevulde en bevestigde gegevens. Als blijkt dat het bankrekeningnummer niet correct is ingevuld en bevestigd waardoor het kortingsbedrag aan de verkeerde persoon is overgemaakt, is een correctie hiervan niet meer mogelijk en wordt het kortingsbedrag niet nogmaals uitgekeerd.
  4. Gegevens worden niet zonder toestemming van de deelnemer ter beschikking gesteld aan derden voor een ander doel dan waarvoor de gegevens zijn verstrekt.
  5. Indien de opt-in is aangevinkt zullen gegevens worden gebruikt om de respons op de actie te meten en om in de toekomst informatie te geven over andere acties en nieuwtjes over Alpro.
  6. Persoonsgegevens van deelnemers worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Alpro houdt zich daarbij aan alle toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens.

Artikel 3 Actieperiode en deelname

  1. De actieperiode loopt van 13 juli 2015 t/m 31 december 2015, uw gegevens dienen uiterlijk 31 december 2015 bij de platformbeheerder bekend te zijn. Met andere woorden, de gevraagde persoons- en kassabongegevens dienen voor 31 december 2015 correct door de deelnemer te worden ingevuld op de actiewebsite en de Alpro Sojadrink Mild moet zijn aangekocht tijdens deze in actieperiode.
  2. Alpro kan niet garanderen dat een actieproduct ten allen tijde in een winkel voorradig is en er dus geen gebruik van de actie kan worden gemaakt. Alpro kan in deze dan ook niet aansprakelijk worden gesteld.
  3. Deelnemers dienen de kassabon tot 4 weken na afloop van de actie te bewaren. Kortingisleuk.nl is gerechtigd de kassabon gedurende de gehele looptijd van de actie op te vragen.

Artikel 4 Aansprakelijkheid

  1. Alpro en de door haar ingeschakelde hulppersonen of derden zijn niet aansprakelijk tegenover de deelnemer voor schade voortvloeiend uit deze actie en/of daarmee samenhangende (rechts)handelingen.
  2. Alpro aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik van of niet kunnen gebruiken van de actiesite of daaraan gelieerde sites.
  3. Alpro is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door handelen of nalaten van de bank- of giro-instelling jegens de deelnemer.
  4. Voor zover Alpro aansprakelijk zou zijn, is zij niet aansprakelijk voor indirecte schade (waaronder gevolgschade en gemiste besparingen). In alle gevallen is de aansprakelijkheid van Alpro beperkt tot maximaal het refundbedrag waarop de deelnemer bij een correcte afwikkeling van de actie recht zou hebben gehad.

Diversen

  1. Deze voorwaarden kunnen te allen tijde door Alpro worden aangepast. De aangepaste voorwaarden zullen wij aankondigen op de website alpromild.nl
  2. Alpro is gerechtigd om de actie op ieder moment stop te zetten.
  3. Kortingisleuk.nl streeft ernaar om binnen 4 dagen nadat het proces volledig is afgerond het kortingsbedrag op de rekening van de deelnemer te storten. Hier kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.
  4. Indien en voor zover enige bepaling van deze voorwaarden nietig wordt verklaard of vernietigd wordt, zullen de overige bepalingen van de voorwaarden onverminderd van kracht blijven. Alsdan zal een nieuwe bepaling worden vastgesteld ter vervanging van de nietige/vernietigde bepaling, waarbij zoveel mogelijk de strekking van de nietige/vernietigde bepaling in acht zal worden genomen.
  5. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Alle eventuele geschillen die hieruit voortvloeien of anderszins verband houden met de actie of de website worden voorgelegd aan de daartoe bevoegde rechter.

Artikel 5 Contactgegevens

Als u vragen of klachten heeft over deze actie, dan kunt u contact met ons opnemen via de onderstaande contactgegevens.
Vragen over de actie kunt u sturen naar het volgende e-mailadres: info@alpromild.nl 
Voor vragen over het product gaat u naar: www.alpro.com/nl/contact